3 Unsur Dalam Perlawanan

Walaupun selalu terdapat unsur-unsur risiko yang terlibat dalam setiap perlawanan, terdapat beberapa strategi yang dapat anda gunakan untuk meminimumkan risiko yang anda telah terdedah, dan bahkan menjamin keuntungan anda sendiri.

Apakah Yang Dimaksudkan untuk Meletakkan Lawanan?

Salah satu strategi sedemikian adalah perlawanan secara semula. Ini dikatakan merupakan strategi perlawanan dalam setiap permainan Sportbook (walaupun ia boleh digunakan pra-acara jika peluang membentangkan dirinya sendiri), yang melibatkan pemilihan pada harga yang agak tinggi. Kemudian, pada masa yang akan datang, meletakkan pemilihan yang sama iaitu lawanan bahawa ia tidak akan berlaku untuk menjamin keuntungan anda jika pasaran bergerak ke arah yang betul. Walaupun tidak, anda masih boleh meletakkan pilihan untuk mengurangkan kerugian keseluruhan anda dipasaran.

Penerangan Setiap Perlawanan

Keterangan, ini adalah strategi yang direka untuk perlawanan Mega888 di bursa . Bookmakers jarang menawarkan penunjuk kemungkinan meletakkan pilihan kerana ini adalah peranan yang dibuat oleh pembuat buku sendiri. Walau bagaimanapun, bursa bergantung pada orang yang berlawan terhadap satu sama lain dengan memilih pilihan dan meletakkan pilihan pada pelbagai peluang.

Dalam kes ini, jika perlawanan berakhir sebagai seri, anda akan memenangi perlawanan. Dengan 100 pada 3.8, anda akan mendapat keuntungan sebanyak  280. Walau bagaimanapun, anda akan kehilangan lawanan anda. Pada perlawanan, anda menegaskan untuk memenangi 126.67 pada kemungkinan 3.0, bersamaan dengan liabiliti  253.33. Oleh itu, jika cabutan itu berlaku, anda menang 280, tetapi kehilangan akan 253.33, meninggalkan anda dengan keuntungan sebanyak  26.67.

Strategi Setiap Perlawanan

Strategi perlawanan ini boleh digunakan dalam hampir mana-mana sukan yang terdapat di bursa VVIP96, dan bahkan boleh digunakan sebelum acara seperti dalam perlawanan lumba kuda. Sebagai contoh, tiga bulan sebelum perlumbaan kuda besar, anda boleh kembali kuda dengan kemungkinan 20.0. Sekiranya ia memenangi pertandingan hebat sebelum perlumbaan besar, tidaklah mengejutkan untuk melihat peluangnya lebih pendek. Anda kemudiannya boleh meletakkan kuda yang sama dengan kemungkinan 14.0, sebagai contoh, mengunci keuntungan sebelum hari perlumbaan walaupun tiba.