918Kiss New Game Top Gun Slots

Sekiranya anda ingin memainkan permainan mesin slot yang benar-benar membuat anda luar biasa, maka anda perlu menggulung dan mencuba Top Gun, salah satu produk yang beredar dalam siri Playtech.

Ini adalah permainan mesin slot licin rasmi yang menarik inspirasi dari filem dengan nama yang sama, jadi jika anda “merasakan keperluan, anda memerlukan kelajuan” dan bukannya memuat mesin slot Top Gun dan menghadapi masalah segera. Permainan IGT, tetapi Playtech kini telah memperoleh hak cipta dalam talian. Permainan baru dalam 918kiss.

Permainan ini mempunyai teknologi All-Way terkemuka di industri, yang memberi pemain 243 cara yang sangat murah hati untuk menang dengan setiap putaran. Oleh itu, setiap kali anda mendapat gelendong berputar, anda boleh mengambil salah satu hadiah permainan utama, mencetuskan bulat Permainan Permainan Bahaya Bahaya, atau menonton sebagai jet zoom untuk melihat dan meletupkan banyak Dogfight Wilds ke lima gulungan anda.

Top Gun dilesenkan sepenuhnya dan mempunyai animasi dan ciri-ciri kecil dari francais filem; termasuk ketegangan sekali-sekala Berlin menghantam lagu single Take My Breath Away, yang dipaparkan di soundtrack rasmi filem itu.

Selain itu, terdapat juga satu lagi permainan mesin slot yang indah dari Playtech. Selain itu,malaysia online betting website adalah permainan terkini dan popular, jika anda suka filem ini, maka anda akan menyukai ciri-ciri yang ditawarkan di sini; peraturan nostalgia! Bahawa pusingan permainan percuma adalah terhad kepada 8 putaran, dan ciri Dogfight Wilds nampaknya lebih jarang daripada komet Haley. Tetapi selain itu, ia adalah permainan yang lancar dan menyeronokkan.

The Sky’s The Limit

Semua watak-watak Gun Top berada di sini – Angsa, Iceman, Charlie, Jester, Stinger dll – dan mereka masing-masing membayar hadiah yang berbeza untuk berputar mereka pada gulungan anda. Tidak ada tanda-tanda Tom Cruise’s Maverick, mungkin semacam alasan kontraksi, tetapi semoga itu tidak boleh membuat kamu terlalu banyak.

Tetapi yang pertama adalah simbol kad bermain. Ini terbahagi kepada dua kem, dengan Jacks dan Queens membayar 5 koin, 15 koin dan 25 koin untuk berputar tiga, empat atau lima jenis pada lima gulungan anda. Simbol Ace dan King membayar 10, 25 dan 50 syiling dengan prinsip yang sama.

Seterusnya adalah dua perkara yang tidak boleh dilakukan oleh juruterbang pejuang yang menghormati diri sendiri: Jaket dan Cermin Mata Sumpit. Ini mendapat 15 syiling untuk berputar tiga jenis, 50 koin untuk empat dan 100 syiling untuk lima penuh. Seterusnya adalah dua mainstays francais filem: Penyengat dan Jester. Spin tiga ini pada salah satu paylines anda dan anda akan diberi ganjaran dengan 25 syiling, empat memperoleh 75 syiling dan lima membayar syiling 150 rapi.

Kedua-dua lelaki yang memimpin filem ini – Goose dan Iceman – mengambil bahagian tengah seterusnya, dan kedua-dua tampang cantik itu membayar ganjaran yang agak tampan untuk berputar tiga, empat atau lima pada gulungan anda: 50 syiling, 150 syiling dan 500 syiling masing-masing .

Yang terakhir simbol permainan utama ialah Charlie, dimainkan dalam filem oleh Kelly McGillis yang memukau. Dia berada dalam mood yang mulia dan akan membayar pemain 100 syiling untuk trio, 250 syiling untuk quad dan 1,000 syiling untuk tangan tidur penuh. Datang dan cuba permainan terbaru 918kiss.