Antonio Conte Meminta Tiga Perkara Untuk Madrid

Antonio Conte masih dijangka berurusan dengan Real Madrid selepas pengurusan Los Blancos memberhentikan jurulatih mereka Julen Lopetegui pada akhir Oktober lalu. Pelan itu sendiri akhirnya tidak direalisasikan dan Real Madrid akhirnya memutuskan untuk mengekalkan jurulatih sementaranya, Santiago Solari.

Kemudian online gamble malaysia sepak dalam talian mendengar penjelasan dari pihak yang berkaitan memukul kegagalan Real Madrid untuk mendapatkan perkhidmatan Antonio Conte. Dikabarkan jurulatih Itali mengemukakan beberapa permintaan yang tidak menentu yang akhirnya ditolak oleh pengurusan kelab ibu kota Sepanyol itu.

Terdahulu terdapat laporan bahawa Antonio Conte telah datang ke Madrid untuk berunding dengan Antonio Conte. Tetapi akhirnya penafian berlaku kerana Real Madrid membantah permintaan mantan pengurus Chelsea itu.

Online Gamble Malaysia Conte Dengar Permintaan Gaji Tinggi

Antonio Conte dilaporkan meminta beberapa perkara yang tidak mampu dilakukan oleh Real Madrid. Bekas jurulatih pasukan kebangsaan Itali dan Juventus meminta beliau diberi kebebasan dalam mengatur proses merekrut dan menjual pemain. Menurut online gambling malaysia agak sulit karena Preisden Real Madrid, Florentino Perez diketahui mengganggu bisnis transfer pemain Los Merengues.

Satu lagi permintaan dari Antonio Conte selepas online gamble malaysia adalah bahawa dia mahu membawa lima kakitangan bimbingannya yang dipercayai kepada Santiago Bernabeu. Permintaan itu juga ditolak oleh kelab kerana EL Real menganggap bahawa kakitangan latihan mereka mampu menyokong Antonio Conte dalam menjalankan tugasnya.

Permintaan terakhir Antonio Conte dan yang paling ditolak oleh Real Madrid setau online gambling malaysia adalah mengenai nominal gaji. Antonio Conte setau online gamble malaysia meminta dibayar 10 juta euro atau setaraf dengan Rp 166 miliar per tahun yang berarti hampir sama dengan jumlah yang dia terima ketika dia menjadi pengurus Chelsea.

Di samping itu, Antonio Conte beberapa ketika dahulu juga mengeluarkan kenyataan bahawa dia tidak berniat untuk melatih pasukan dalam masa terdekat. Jurulatih Itali itu berkata dia tidak mahu melatih pasukan itu pada pertengahan musim ini dan memutuskan untuk menunggu sehingga musim baru bermula sekitar bulan Jun 2019. Dalam erti kata lain dia memutuskan untuk berehat sehingga musim baru bermula kemudian.