Cara Bermain Jin Qian Wa Slot

Jin Qian Wa adalah slot slot lain dari permainan bertema Asian Playtech. Ini mempunyai reka bentuk yang lebih ringkas daripada tajuk lain di bawah kategori yang sama, dengan latar belakang berwarna biru bersih dan gulungan merah. Walaupun slot lain mungkin berada di bahagian atas apabila datang kepada reka bentuk grafik mereka, Jin Qian Wa lebih rendah hati dan ia pasti berfungsi dengan estetik permainan. Terdapat lima reels dalam permainan ini, serta 40 paylines. Slot ini mempunyai pelbagai batas pertaruhan, bermula pada tahap 0.01 rendah dan naik sehingga 50.00 setiap payline.

Simbol Khas Ji Qian Wa

Jin Qian Wa mempunyai pelbagai simbol yang akan menyala setiap kali anda berputar. Setiap simbol adalah dalam gaya Asia yang berbeza yang seluruh permainan dibina di sekeliling. Simbol-simbol ini boleh diklasifikasikan kepada tiga kategori berdasarkan berapa banyak yang mereka bayar dan fungsi yang mereka layani dalam permainan. Kumpulan ini adalah Pembayar Rendah, Bayaran Tinggi, dan simbol Khas. Simbol Pembayar Rendah mengambil bentuk simbol kad yang tinggi, sehingga sering dipaparkan dalam permainan slot lain. Ini adalah, tentu saja, Ace, Raja, Ratu, Jack, Sepuluh, dan Sembilan. Anda mungkin perlu melakukan dua kali ganda untuk melihat bahawa mereka sebenarnya nombor dan bukan hiroglif Cina. Simbol Pembayar Tinggi adalah perkara yang sering dikaitkan dengan budaya Cina, lebih khusus – patung-patung penyu, gajah, dan naga, serta simbol Yin Yang.

Kategori simbol Khas terdiri daripada dua simbol yang sangat penting – Liar dan Scatter. The Wild mengambil bentuk katak hijau dengan duit syiling di mulutnya, sementara Scatter diwakili oleh apa yang kita hanya boleh menganggap sebagai logo permainan dalam huruf Cina. Seperti biasanya, simbol Wild boleh menggantikan sebarang simbol lain dalam payline yang diberikan, dengan pengecualian Scatter tersebut.

Bonus dan Ciri Bonus 

Malangnya, Jin Qian Wa agak miskin dalam ciri-ciri apabila dibandingkan dengan slot Playtech lain atau bahkan dari persaingan. Hanya ada satu ciri yang patut disebut kerana ia adalah satu-satunya yang tersedia. Setiap kali anda memukul 3 simbol Scatter semasa sesi permainan biasa anda, anda akan mencetuskan ciri Permainan Percuma. Anda akan diberikan 8 putaran bebas dan selama itu, simbol-simbol Liar akan muncul lebih kerap, yang kemungkinan akan mengakibatkan anda menerima rangsangan besar untuk bankroll anda. Di samping itu, setiap kali anda memukul 3 atau lebih Scatters semasa Permainan Percuma, anda akan diberi ganjaran tambahan 8 putaran percuma, dengan potensi untuk ini berjalan tanpa batas.

Kesimpulannya

Secara umum, Jin Qian Wa adalah permainan mesin slot biasa. Jika anda seorang peminat tegar tema Asia-Cina, anda boleh mencuba permainan ini. Ciri yang paling menarik ialah mod permainan percuma. Jika anda ingin mengetahui lebih banyak tentang permainan lain, anda boleh melayari laman web kami VVIP96, atau anda boleh melayari lebih banyak catatan blog, maka anda boleh mendapatkan lebih banyak petua. Contohnya IrishLuck Slot di 918Kiss , cara untuk menang Dolphin Reef 918Kiss dan lain-lain.