Cara Main Tembak Ikan

Bagi peminat permainan dalam talian, sudah tentu anda sudah tahu game menembak ikan. Dalam bermain menembak ikan atau lebih dikenali sebagai ikan penangkapan sedang berkembang. Permainan ini sememangnya agak mudah untuk dimainkan. Anda hanya perlu menekan butang menembak untuk menembak ikan. Permainan ini juga dibuat sangat menarik untuk menyerupai permainan video yang saat ini. Permainan ini juga dibuat untuk anda bersaing dengan pemain lain. Inilah yang menjadikan permainan menembak ikan ini begitu menarik untuk kita bermain.

Melihat sejumlah besar wang dari orang Malaysia akan menjadi permainan menangkap ikan dalam talian. Jadi VVIP96 sebagai ejen pertaruhan permainan dalam talian yang dipercayai juga menyediakan game menembak ikan. Dengan imej grafik yang sangat bagus dalam membuat permainan menembak ikan mega888 yang terbaik di kalangan yang lain. Selain itu, permainan menembak ikan juga boleh dimainkan melalui telefon pintar anda. Memuat turun aplikasi yang sangat ringan juga menjadikan permainan menembak ikan di mega888 lebih selesa untuk anda bermain.

Petua dan Trik Menang Mudah Menangkap Ikan Online

VVIP96 juga akan memberi anda beberapa helah dalam permainan menembak ikan supaya anda boleh memenangi permainan. kadang-kadang ramai pemain sering mengeluh tentang kesukaran menangkap ikan. Sebenarnya mudah untuk bermain permainan pemburu nelayan. Yang anda perlukan adalah kesabaran dalam permainan menembak ikan. Mula dengan menangkap ikan kecil terlebih dahulu. Sekali peluru anda cukup untuk memburu ikan besar, maka anda akan mengambil bahagian dalam memburu ikan besar. Dalam memburu ikan besar, anda juga harus bersabar, biarkan pemain lain menembak terlebih dahulu. Jika anda fikir ia adalah masa untuk menyertai, maka anda akan menembak ikan besar. Anda juga boleh meningkatkan peluru untuk menjadi lebih kuat untuk memburu ikan besar.

Cara Terbaru Tembak Ikan

Terdapat banyak karakter dari permainan selagi anda kembali, lebih kurang dalam 16 aksara. Terdapat beberapa permainan mini, watak-watak dan juga ciri-ciri yang telah ditambah ke Ocean King 2 supaya pemain dapat menyelesaikan pakej tersebut. Lewat kawalan permainan yang sama dan kesan peralihan, pemain Ocean King akan merasa sangat biasa untuk memainkan versi sekuel juga.

Di antara watak-watak yang kembali ke Ocean King 2, para pemain seperti Snapper dan Whale Killer. Bersama-sama dengan ciri-ciri yang kembali, pemain juga dapat memilih untuk bermain dengan karakter yang baru diperkenalkan seperti Ikan Giant dan Naga Api.

Ciri-ciri baru dan BOSS yang lebih baik adalah pembuka mata untuk semua yang ingin bermain Ocean King 2: Revenge Monster. Ciri baru ini membawa empat watak yang disebutkan di atas ke dalam permainan. Semua aksara boleh dipilih oleh pemain apabila mereka menghidupkan permainan. Dan dengan watak-watak baru, ada senjata baru. Ocean King 2 (Shoot Fish) mempunyai tiga senjata hebat yang boleh digunakan di mana-mana oleh pemain di mana kedudukan dan peringkat permainan bersama-sama dengan Lock Gun, Gun Gun dan Net Fish yang biasa digunakan. Senjata baru ini sesuai untuk menangkap ikan yang lebih besar dan mempunyai banyak masa untuk melakukannya. Senjata adalah:

  • Bor Cannon – meriam ricochets di sekitar skrin permainan menyebabkan kerosakan kepada segala sesuatu sebelum itu dan kemudian berhenti bergerak untuk meletup.
  • Flamestrike De-Buff – Senjata ini muncul dalam merangkak dan datang dengan tempoh di mana pemain mesti menggunakannya untuk mendapatkan tempoh penangkapan yang lebih maju atau skor berganda untuk menangkap atau membunuh ikan.
  • Chain Explosion Crab – Ini adalah versi lama pembaikan Ketam Kuning dengan tiga kali letupan dan kelajuan yang sama. Dengan kredit maksimum x10, senjata ini dapat mengalahkan semua ikan di sekelilingnya.