Golden Tour Slot Game

Kita semua tahu bahawa golf mempunyai banyak penggemar. Kini mereka semua dijemput untuk menikmati permainan yang mudah dengan banyak keseronokan, ditambah pula kemenangan yang benar-benar akan mencairkan hati semua orang. Rumput hijau menjemput anda untuk mencuba tangan anda dan mula bermain. Sukan ini yang membawa keseronokan ke dalam hidup anda, kini boleh dimainkan dalam talian, dan anda boleh memenangi terima kasih kepada faedah yang ada. Untuk menang, anda mesti mula bermain, dan satu lagi perkara yang dapat membantu anda untuk menang besar: menjajaki meja.

Di sana, anda dapat melihat kombinasi yang menang, berapa banyak simbol yang anda perlukan untuk setiap pembayaran yang boleh diberikan. Simbol-simbol ini akan memberi inspirasi kepada anda dengan peralatan golf, dan rumput hijau akan menjadi medan anda sekarang. Jika anda rasa seperti meletakkan taruhan maksimum, butang Max Bet adalah untuk anda. Sekarang anda dijemput untuk bermain golf, dalam talian, dalam 5 reel dan 5 payline permainan oleh Playtech, temptingly dipanggil Golden Tour. Terdapat kejutan yang berlimpah, jadi teruskan dan mainkan, dan lihat betapa berjayanya anda. Anda boleh memilih bilangan baris dari 1 hingga semua 5 baris.

Bermain Slot Golden Tour Online Percuma

Gunakan kelebihan yang disediakan oleh 3 Scatters. Dengan 3 sekurang-kurangnya setiap Scatter, Gopher, Bebek, dan Lele, pada gulungan berturut-turut, anda akan mendapat ganjaran: pusingan bonus. Kemudian lebih banyak kejutan dan peluang tersimpan untuk anda. Anda dijemput untuk memilih pemandu yang pertama. Kemudian anda perlu memilih besi. Ketiga, anda akan dijemput untuk memilih putter.

Dan selepas itu anda akan mendapat hadiah; ia akan berdasarkan kelab yang anda pilih. Dan tunggu. terdapat lebih banyak: jika anda memulakan pusingan bonus terima kasih kepada 4 Scatters, hadiah anda akan meningkat tiga kali lipat. Jika anda telah mula berkat 5 Scatters, maka pengganda untuk hadiah anda akan menjadi 10x.

Terdapat satu simbol yang lebih penting, Golden Golf Ball. Ia akan memainkan peranan Wild untuk simbol Golf Ball yang lain sahaja. Dan dengan 5 dari Golden Golf Balls ini, anda akan memenangi pembayaran besar-besaran. Pembayaran yang akan anda perolehi dalam Golden Tour  akan dibayar dari kanan ke kiri, dan dari kiri ke kanan.Satu lagi keseronokan bersedia untuk anda. Anda juga boleh membolehkan penyertaan anda dalam laman web site kami vvip96.net untuk jackpot Dollar Ball. Begitu banyak peluang yang menunggu untuk anda dalam Jelajah Emas yang tiada siapa akan menentangnya.