Karate Pig Slot Di Live22

Karate Pig adalah salah satu slot game Malaysia – Live22. Karate Pig berbunyi seperti filem bayi ketiga yang ditinggalkan di ruang tanaman, tetapi sebenarnya ia adalah slot video 5-paksi yang sangat berbeza daripada penyedia permainan mesin slot yang indah Microgaming. Permainan ini mirip dengan banyak permainan Microgaming 5×3, dengan liar, bertaburan dan serangkaian pusingan ganjaran yang menarik, di Jepun yang tertutup hidup dengan haiwan butang comel, termasuk artis bela diri dengan nama yang sama.

Dari awal, anda boleh mendapatkan 25 payline, yang bermaksud anda memerlukan 3 juta jackpot. Jumlah pertaruhan berkisar antara 1 dan 50, sehingga sejumlah besar pemain dapat berpartisipasi. Tidak masuk akal untuk mengatakan bahawa ini adalah permainan berita yang bermakna. Ini tidak berlaku. Babi karate adalah permainan mesin slot yang baik yang harus: menghiburkan, bodoh dan berpotensi menguntungkan.

Simbol Smirking

Ia tidak jelas bahawa semua orang gembira, tetapi simbol-simbol ini jelas mempunyai paus untuk seketika. Anda fikir ini sepatutnya menjadi Jepun feodal, tidakkah setiap orang mempunyai wajah permainan mereka? Seperti ini, gulungan itu penuh sesak dengan Buddha, geisha yang ketawa, ketawa anak kucing yang bertuah dan anak anjing yang tertawa (anjing raccoon Jepun, tidakkah anda tahu?). Terdapat juga pokok bonsai, pondok sushi, makhluk gading dalam baju, bisep seperti Phil Heath dan Karate Pig nominal dalam kostum karate putih, bersedia untuk lilin, lilin – atau menendang beberapa pantat Salah seorang daripada mereka berdua.

Nama permainan 

Ini terdengar biasa kepada anda, tetapi matlamat permainan adalah untuk mencari garis-garis yang sepadan dengan kombinasi untuk memenangi beberapa calar. Semua kemenangan Karate Pig dibayar dari kiri ke kanan, kecuali untuk penyebaran, membayar sebarang yuran. Pada masa yang sama, kemenangan bonus ditambah kepada payline tetap.

Tidak seperti beberapa permainan 5 paksi yang lain, Karate Pig tidak akan memberi ganjaran kepada anda kerana mendarat dua simbol yang sesuai, anda perlu menjaringkan sekurang-kurangnya tiga mata. Simbol bayar terendah adalah babi karate berkuasa tiga orang yang membayar 5 dan lima membayar 100 yang luar biasa. Simbol itu juga mempunyai kucing bernasib wakil, dan makhluk otot (kita tidak boleh, dalam kehidupan kita, tidak tahu siapa yang harus diwakili atau apa yang patut mereka perwakilan).

Apabila anda memukul lima logo Karate Pig, anda akan mendapat jackpot 2000. Walaupun anda menggunakan tiga atau empat simbol ini, anda masih dapat melihat bayaran stabil sebanyak 400 dan 2,000. Ia tidak mengatakan bahawa setiap laluan terpilih hanya boleh mencapai kemenangan tertinggi. Selagi anda mendapat tiga pengacau, anda akan mendapat 15 putaran bebas, 4 pengawal akan mempunyai 30 putaran bebas, dan 5 penabur akan mempunyai 60 putaran bebas.

Bonus bumper

Karate Pig lebih daripada formula permainan asas. Kami belum membincangkan terlalu banyak bonus. Apa yang anda perlu tahu ialah bahawa logo Karate Pig yang disebutkan di atas adalah liar, sebagai tambahan kepada penyebaran duit syiling emas dan penyebaran bonus, ia muncul di timbunan dan menggantikan semua simbol, yang terakhir menjadi penutup babi yang menyeringai.  Karate Pig akan ditemui di Live22 di Malaysia online betting , anda boleh memuat turun dan mencubanya.