Masalah Etika Roll Perlahan Dalam Poker

Apabila anda perluaskan kemahiran poker anda, memperoleh strategi baru dan mempelajari etika perjudian VVIP96 yang betul, inilah satu langkah untuk mengelakkan membuat: “roll lambat”.

Apakah Roll Perlahan?

Roll slow dalam poker adalah di mana pemain dengan tangan terbaik (“kacang”) membuat adegan memanggil perlawanan terakhir yang besar, menambah drama yang tidak perlu ke tangan. Salah satu yang paling mengutuk apabila bergerak dalam poker, rolling lambat mungkin akan menghilangkan rasa hormat anda dan mungkin juga marah penentang anda.

Gulung perlahan tidak boleh dikelirukan dengan “bermain lambat” atau “memerangkap” tiga istilah yang merujuk kepada memainkan tangan yang kuat lemah untuk menggalakkan lawan anda bertaruh. Gulung perlahan datang di hujung tangan, apabila anda menunda menunjukkan kad anda untuk mengejek lawan anda.

Sebagai contoh, pada pusingan akhir perlawanan, jika satu pemain masuk dan menunjukkan seorang raja tinggi, dan lawannya, memegang ace tinggi, menyamar sebagai keputusan yang sukar, ini akan dilihat sebagai roll perlahan. Dalam kes ini, ia mungkin membuat semua pemain berfikir mereka mempunyai tangan yang terbaik, menjadikannya pukulan yang menghancurkan ganda apabila roller perlahan mendedahkan bahawa mereka mempunyai kacang.

Lambat melancarkan?

Gelongsor perlahan dilakukan untuk menyekat atau mengganggu lawan, selalunya kerana kedua-dua pemain poker LPE88 Lucky Palace terlibat mempunyai sejarah. Ia juga boleh dilakukan, dalam permainan poker yang lebih besar atau televisyen, hanya untuk perhatian tetapi sementara roller yang perlahan mungkin mendapati pergerakan mereka lucu, pemain lain tidak akan.

Berhati-hati, walaupun roll perlahan mungkin juga dilakukan secara tidak sengaja, apabila seorang pemain tidak menyedari bahawa mereka mempunyai tangan yang kuat sebagai peniaga. Dalam Showdown di Sands, “Poker Brat” Phil Hellmuth terkenal membuat adegan di televisyen antarabangsa dengan tirade terhadap legenda poker TJ Cloutier, kerana dia menganggap bahawa dia telah digulung lambat.

Detik-Detik Pemain Poker

Gelongsor perlahan dalam poker melalui laman sosial adalah jauh lebih mudah ditemui, kerana terdapat beberapa sebab mengapa pemain mungkin mengambil masa yang lama untuk memanggil perlawanan. Penggetaran jauh dari komputer, sambungan internet yang lambat dan bermain pelbagai permainan adalah penyebab yang mungkin untuk apa yang kelihatan seperti roll perlahan. Ia juga tidak mungkin untuk menjadi sejarah antara pemain poker dalam talian (jika anda bermain dengan pemain yang luas pemain di bintang poker, contohnya) membuat rolling lambat kurang biasa.

Walau bagaimanapun, jika anda melawat pemenang poker untuk duduk dan bermain poker hari ini, pastikan anda tidak melambatkan roll menyimpan permainan positif.