Menang Mudah Bermain Fortune Jump

Nah, Fortune Jump akan membawa anda beberapa faedah, dalam permainan. ini adalah dunia oriental, dengan huruf dan simbol yang berwarna-warni. semangat timur datang dengan pagoda dalam permainan ini dengan 5 reels dan 40 paylines. yang lebih menarik terdapat seekor naga sebagai kerangka gulungan dan kombinasi paylines. oleh itu, ambil cabaran permainan ini oleh Playtech. putar gulungan itu, mengambil kesempatan daripada Wild dan apa yang dapat anda berikan, dengan 3 sekurang-kurangnya Wilds permainan pada payline. di skrin yang memperkenalkan permainan,

Koi Carp yang melompat akan menunjukkan keupayaannya. ikan ini akan muncul dalam ciri bonus untuk permainan ini. simbol-simbol lain yang akan anda mainkan ialah kolam Koi, tanglung hijau dengan prasasti, gelombang, dan bola perak yang dipegang dalam cakar. Terdapat juga simbol nilai yang lebih rendah: J, K, Q. anda mempunyai pilihan Bet Max pada pelupusan anda juga. terdapat Auto Play untuk penggemar yang keutamaannya adalah untuk jenis permainan ini.

Cara Bermain Fortune Jump

The Wild, simbol penting yang menggantikan semua yang lain dalam Fortune Jump, adalah Golden Koi. anda tidak boleh melepaskan kelebihan yang dibawa oleh Scatter itu juga. The Scatter adalah dolar china. ini adalah kunci kepada pengaktifan bonus Fortune Jump scr888 agent register. untuk bonus, 4 simbol yang sepadan diperlukan. dengan mereka, anda akan mengaktifkan kotak emas yang anda lihat di sebelah kanan gulungan permainan. apabila kotak dibuka, dua simbol keluar untuk dilihat. salah seorang daripada mereka akan menjadi pemegang kombinasi pemenang.

Simbol yang akan muncul akan menggantikan simbol lain yang dinyatakan dalam bonus untuk semua penampilannya. inilah janji kemenangan yang lebih baik untuk anda. untuk pilihan bonus kedua, dolar china akan menjadi simbol yang bertanggungjawab. dengan 3 sekurang-kurangnya, anda akan memasuki permainan pelbagai peringkat pemilihan. anda akan melihat skrin baru, di mana, dari beberapa kalangan, 20 sama sekali, anda perlu memilihnya. bulatan yang dipilih akan datang dengan pengganda, dengan penggandaan dan tahap, atau dengan pilihan pengganda ketiga serta mengumpul. opsyen terakhir akan menyebabkan pusingan bonus membungkus.

Anda akan dapat mengklik pada semua 20 kalangan. matlamat anda adalah untuk mencapai 18 piksel sebagai nombor paling sedikit: maka anda akan dapat bermain di Fortune Wheel. roda ini akan menambah lebih banyak faedah, ditambah dengan pengganda tambahan. semua pengalaman ini akan berlaku dalam persekitaran gaya Asia, dengan warna-warna cerah. naga di sekitar gulungan dan payline akan menggembirakan anda tambahan.

Dengan banyak peluang pengganda, siapa yang akan mengharapkan permainan tidak ditertawakan? fortune bertanggungjawab untuk semua faedah dan kemenangan dalam kehidupan sebenar. anda akan merasakan bahawa dalam permainan juga. dengan ciri-ciri bonus dan cara menang mudah untuk mendapatkan keseronokan anugerah yang Fortune telah menyimpan untuk semua pemain berdedikasi yang memilih untuk bermain Fortune Jump.