Mengenai Slot Bai Shi

Bai adalah watak dalam bahasa Cina yang mewakili dua tangan ditahan, bersama-sama. Ini adalah sikap menghormati seorang ketua atau guru. Shi adalah watak lain Cina yang bermaksud tuan atau pencuri. Jadi bersama-sama anda dapat memahami mereka berkenaan dengan ketua atau guru. Dengan watak-watak Cina ini, tema oriental pasti akan muncul di gulungan. Dalam mesin Slot ini, anda akan mempunyai pengalaman yang akan membawa anda bukan sahaja ke timur, tetapi ke kawasan di mana haiwan liar berkeliaran. Anda akan bertemu haiwan ini secara dalam talian. Singa dan singa betina, bersama-sama dengan singa singa, helang, ini adalah ketua-ketua negara di mana anda akan melawat, dalam permainan percuma. Terdapat juga simbol mahkota emas, yang akan menjadi simbol penguasa tanah di mana anda akan mempunyai pengembaraan bermain anda, di laman web ini VVIP96 – 918Kiss.  Terdapat banyak catatan blog di laman web VVIP96 untuk rujukan anda.

Penerangan Permainan

Di sebalik reels, lereng gunung akan naik, dan akan menjemput untuk bersatu dengan alam semula jadi dan peniliknya, dalam freeslots tiada muat turun. Pada hari yang jelas seperti yang anda dapat lihat pada skrin, semuanya kelihatan sempurna, dan anda juga boleh memikirkan gambar. Tetapi jangan lupa anda juga menang. Kemenangan ini akan datang dengan kombo yang bertuah, jadi anda mesti tahu mana dari simbol-simbol telah menyediakan pembayaran yang paling menguntungkan. Singa, sebagai raja binatang, akan ditonjolkan sebagai Liar. Ia akan mempunyai banyak kuasa menggantikan, dan kemenangannya sendiri juga akan memberi manfaat daripadanya, dengan 3, 4, atau 5 simbol singa. Maksimum, untuk 5 simbol singa, akan menjadi 2,000. The Scatter akan menampilkan simbol Cina pada latar belakang emas, dan akan memperkenalkan anda ke permainan percuma Malam Majestic. Anda mesti melihat simbol ini pada gulungan 2, 3, dan 4. Mahkota dan simbol-simbol lain akan mempunyai pembayaran mereka untuk 3 hingga 5 simbol yang sama. Dengan 5 mahkota emas, anda akan menuai 400, maka bagi setiap simbol haiwan yang lain, maksimum akan menjadi 250. Anda juga akan mendapat kemenangan yang lebih kecil, maksimum 150 atau 100, untuk 5 simbol poker.

Kesimpulan

Majestic Night adalah permainan percuma yang akan membuat anda berasa teruja. Hanya dapatkan 3 simbol Scatter dan anda boleh menaip dan menggunakan Slot play Vegas secara percuma. Apabila malam yang mulia bermula, haiwan megah, singa, akan muncul lebih kerap daripada permainan utama. Di samping itu, bersama tiga Scatters yang lain, anda akan menerima 5 lagi permainan percuma. Jika anda mahu mencetuskan permainan baru, ada kemungkinan tanpa batas di sini.

Ini bukan permainan yang rumit, tetapi ia patut mendapat perhatian anda:

  • Grafik hebat dengan tema China dan hidupan liar
  • Dan perbelanjaan
  • Mempunyai fungsi Malam Majestic.

Watak istimewa, Scatter, gabungan simbol Cina dan emas yang tipikal, dan mahkota emas akan memberi anda suasana perayaan. Anda boleh bermain dengan penuh keyakinan dan berharap kepada ciri dan perbelanjaan Malam Majestic.