Paco Alcacer Adalah Pengganti Paling Produktif

Pemain Paco Alcacer, Borussia Dortmund kini disenaraikan sebagai pengganti paling mengagumkan di Eropah sehingga kini. Setau slot game malaysia yang dipinjam oleh Borussia Dortmund dari Barcelona setakat ini telah diperjuangkan hanya oleh jurulatih Dortmund Lucian Favre sebagai pemain salutan.

Menurut slot games malaysia, hasil yang dia muncul setakat ini jauh dari mengecewakan. Ia juga boleh dipanggil sangat memuaskan. Dia telah mencatat 8 gol dalam 6 penampilan dengan Die Borussen.

Berdasarkan data dari slot game malaysia dapatkan dari TranferMarkt, tujuan Paco Alcacer dibuat setiap 29 menit. Ini bermakna dia mencipta 1.33 gol setiap pertandingan. Malah pencapaian ini menurut slot games casino malaysia boleh dipanggil khas kerana Paco Alcacer tidak pernah bersaing selama 90 minit penuh.

Atas sebab ini, Paco Alcacer layak dipanggil pengganti paling hebat di Eropah pada musim 2018-2019 ini. Dan mungkin rekod mengagumkan ini akan berlangsung sehingga musim ini berakhir. Malah menurut slot game Malaysia, ia tidak mustahil untuk mendapatkan lebih banyak kepercayaan daripada Lucian Favre.

Slot Game Malaysia Catat Statistik Rekod Paco Alcacer

Setau slot games malaysia dalam talian tujuh daripada lapan gol dalam Bundesliga Jerman berlaku selepas Paco Alcacer masuk sebagai pengganti. Matlamat Paco Alcacer selepas slot games malaysia terbukti telah menyumbang kepada perjalanan Borussia Dortmund setakat ini dalam Liga Jerman.

Matlamat Paco Alcacer menjadikan saingan abadi Bayern Munich di Bundesliga Jerman kini menduduki tempat pertama dalam Liga Jerman dengan koleksi 27 mata dari 11 perlawanan dan masih belum terkalahkan sehingga kini.

Berdasarkan slot games malaysia, Paco Alcacer baru bergabung dengan Borussia Dortmund pada perpindahan bursa pada musim panas 2018 lalu setelah sebelumnya ia memperkuat Barcelona selama dua musim, dari tahun 2016. Walaupun berstatus sebagai pemain pinjaman, menurut slot games malaysia nya performanya sejauh ini sangat impresif. Sebelum menyertai Barcelona pada 2016, dia sempat bermain bersama Valencia dan Getafe.

Dengan prestasi yang ditunjukkan pada masa ini, menurut slot games malaysia, tidak mustahil Borussia Dortmund berhasrat memenenkan pemain pada akhir tempoh pinjaman nanti. Lagipun, slot game malaysia mengetahui bahawa Die Borussen mempunyai pilihan untuk mengamankan Paco Alcacer.