Peraturan Dan Ciri Permainan Slot – Highway Kings

Sekiranya anda mahu menjadi raja lebuh raya, bermain “Slot Game – Highway Kings“. Dalam permainan ini, pemain mesti memandu trak yang kuat dan ini adalah bagaimana pemain menjadi raja lebuh raya. Trak merah dalam permainan ini membuatkan anda merasa kuat dan juga penting. Pandu trak ini kerana banyak pengembaraan menanti anda untuk mengalaminya. Apabila anda bermain, anda mendapat perasaan sebenar kerana anda dapat mendengar bunyi trak dan lalu lintas dan ini akan mewujudkan lebuh raya sebenar dalam permainan.

higway kings

Permainan ini penuh dengan ciri-ciri dan inspirasi yang menarik. Trak merah dalam permainan ini adalah bahagian penting dan ia adalah liar. Ia mengandungi beberapa ciri. Apabila elaun ini muncul, ia melipatgandakan kemenangan anda.

Peraturan dan ciri permainan

Raja-raja lebuh raya adalah 5 gulung, dan 9 slot lagu dibangunkan oleh Playtech. Slip merah adalah yang paling berguna dan mempunyai simbol liar. Ia hanya muncul pada gulungan 2, 3 dan 4, ini mewakili semua simbol lain dan mendarabkan kemenangan dalam kombinasi yang merupakan sebahagian daripadanya. Paip ekzos mewakili berselerak dan pemain mendapat gulungan 2-5, dia dibayar mengikut paytable. Pertaruhan min setiap baris adalah RM 1 dan terdapat jackpot progresif yang ditawarkan untuk pemain.

Jika anda memainkan permainan Higway Kings maka anda boleh mendapatkan bonus yang luar biasa. Grafik permainan ini diperbaiki serta animasi yang baik. Jadi, dapatkan permainan slot ini dan cuba hari ini. permainan ini boleh diakses di laman web scr888 download