Raja Reel slot Dalam Talian

Politik akan menjadi rumit, tetapi raja reel sepertinya tahu apa yang dia lakukan. Slot video ini dari novomatik dengan lancar menggabungkan yang lama dengan yang baru. Peminat mesin slot klasik akan mengenali tema itu dengan segera, sementara penanda moden akan gembira melihat beberapa ciri tambahan ditambah.

Mengenai Raja Reel Slot Yang Sama

Slot raja reel mempunyai 5 gulungan dan 20 paylines dan pada dasarnya kelihatan seperti mesin buah lanjutan terhadap latar belakang biru diraja. Pemain MEGA888 boleh memilih untuk menghidupkan semula beberapa baris bayar, yang boleh berguna apabila anda berada pada beberapa sen terakhir. Walau bagaimanapun, pemain tidak perlu bimbang tentang wang mereka, kerana slot ini boleh dinikmati dari serendah 0.01 setiap baris. Perlawanan maksimum adalah 40.00, artinya anda dapat berlawanan 2.00 per baris paling banyak.

Perlawanan dibuat mudah oleh butang auto play berguna yang terdapat pada semua slot novomatic. Tidak ada batasan kepada jumlah masa yang anda boleh membiarkannya berputar dengan sendirinya. Ia akan terus berjalan sehingga anda menekan butang berhenti atau sehingga anda kehabisan wang, jadi pastikan anda memerhatikan bankroll anda.

Ciri, Khas dan Simbol

Simbol-simbol slot raja reel termasuk sekumpulan simbol kad berwarna-warni (10, J, Q dan K), ceri dan plum untuk menghasilkan beberapa kemenangan nilai rendah. Simbol-simbol membayar dari kiri ke kanan dan mesti berturut-turut. Simbol liar, topi jester, boleh membantu menyelesaikan gabungan yang menang di gulungan 3 hingga 5. Tidak seperti kebanyakan slot dalam laman sosial, simbol liar dalam permainan ini boleh mengambil apa-apa simbol, yang boleh menyebabkan beberapa pembayaran yang baik.

Pemain juga harus melihat simbol jackpot VVIP96. Bukan sahaja simbol ini simbol membayar tertinggi dalam permainan, jika anda berjaya mendarat 15 beg wang jackpot, yang meliputi seluruh garisan, anda akan diberi ganjaran sehingga 20.000!.

Yang terakhir, terdapat ciri bonus raja reel. Ciri-ciri ini juga boleh dicapai dengan lebih mudah kerana ia boleh dicetuskan secara rawak. Ini bermakna bahawa kehilangan spin berpotensi masih menjadi ahli dalam pemenang! Semasa bonus raja reel simbol baru dibuang ke dalam campuran tujuh. Terdapat tiga kombinasi kemenangan dalam permainan bonus ini.