Tips Untuk Menang Fisticuffs Slots Di Live22

Malaysia online betting website bawa anda kembali ke cincin tinju awal abad ke-20, tuan-tuan di sana berjuang untuk kemenangan. Fisticuffs menawarkan 5 reels, 10 paylines, dan banyak peluang untuk memenangi anugerah melalui Straight Wilds, Diagonal Wilds dan Stacked Wilds. Grafik berwarna-warni, animasi yang menyeronokkan dan struktur mudah dimainkan oleh Fisticuffs mempunyai kesan yang nyata pada adegan slot video.

Tema Fisticuffs Slots

Permainan ini disusun di dalam cincin tinju lama, dengan langsir merah yang ditarik di belakang tali dan orang ramai kelihatan dengan cincin. Di latar belakang, anda mendengar bunyi orang ramai yang bercakap dan ketika anda berputar, anda mendengar lagu piano yang peppy dengan rasa kuno. Tanah pada payline kemenangan dan anda akan mendengar orang ramai bersorak gembira untuk anda.

Hanya terdapat tujuh simbol bukan liar di Fisticuffs; tiga adalah markah tinggi dan empat lagi adalah nilai yang lebih rendah. Simbol nilai terendah adalah baldi logam meludah dan tuala, maka kasut peninju kulit lama. Seterusnya, ada bangku kayu, dan loceng tembaga melancarkan simbol nilai rendah.

Tiga simbol yang lebih tinggi bermula dengan sepasang sarung tangan petinju merah, kemudian trofi emas keemasan, dan akhirnya, hadiah utama pada gulungan: gelang kejohanan yang dihias emas.

Ciri-ciri 

The Straight Wild menggambarkan seorang peninju berat yang memakai seluar, topi tangki dan fedora. Dia hanya muncul pada reel 3 dan pengganti untuk semua simbol. The Diagonal Wild mempamerkan peninju yang nipis, sengit dengan misai gelang kaki yang berat dan ekspresi yang mengalir. Dia hanya muncul pada gulungan 2 dan 4 dan juga boleh menggantikan sebarang simbol lain.

Ciri Tinju adalah sedikit animasi yang melibatkan pelbagai jenis Wilds dalam permainan ini. Ia mengubah simbol bersebelahan menjadi Wilds tambahan yang kekal pada reels untuk satu re-spin yang diberikan dan ciri diaktifkan apabila simbol Diagonal Wild dan simbol Straight Wild muncul di sebelah antara satu sama lain sama ada secara melintang atau diagonal. Ketika 2 petinju Wild bertemu, mereka menumbuk satu sama lain dan menghasilkan simbol Liar biasa muncul di antara mereka.

Bonus

Fistikuffs khususnya adalah bahawa ia tidak mempunyai permainan bonus berasingan. Sebaliknya, fungsi ganjaran digunakan untuk permainan standard, dan dalam kes ini, disebabkan ciri tinju yang diterangkan di atas. Ini boleh menyebabkan replay apabila dua petinju berlanggar dengan satu sama lain dan Wilds lain muncul. Stacked Wilds hanya boleh muncul di Volum 1 dan 5 semasa re-spin, tetapi sudah tentu anda boleh menambah lebih banyak jumlah payline, yang sama dengan koin bonus dalam akaun anda.

Bermain Fistikuffs  Slot

Malaysia online gambling Fisticuffs adalah permainan yang sangat mudah, tetapi ia mempunyai semua grafik dan animasi yang comel. Semua label, paylines, butang kawalan dan tingkap paparan ditandakan dengan jelas. Gulung berputar dengan cepat dan cekap dan mempunyai kawalan slaid untuk menyesuaikan tahap bunyi.