Tips Untuk Menang PayDirt Slot Machine di Pussy888

Perlombongan emas telah menjadi kenyataan di televisyen dan topik menarik di seluruh dunia, dan kini menjadi subjek slot game online Malaysia– Pussy888. PayDirt adalah lima reel, 25 slot video talian berbayar di zaman kegemilangan Golden Giant, apabila peneroka mencari emas untuk Barat. Slot ini termasuk bonus menang-menang, pengganda, kemenangan diskret dan jackpot yang dicetuskan secara rawak.

Wild West Gold Rush

Sumber kewangan! Permainan mesin slotnya menggunakan barat liar sebagai latar belakang panas untuk perlombongan emas, dan samseng cuba mencuri trofi emas pelombong. Pada reel, anda akan melihat pelombong, anjingnya, pengemis, perampok, bahan peledak, kenderaan perlombongan (dipenuhi dengan emas nuggets), pintu masuk saya, kapak perlombongan, bekas lampu dan cakera perlombongan. Emas Nugget dan PayDirt Sign mewakili simbol alternatif dan berselerak. Anda boleh memainkan permainan ini di Pussy888 di Top Malaysia online slot .

Ciri-ciri Dinamik 

Tiga atau lebih Tanda PayDirt mencetuskan ciri Pick Spins Percuma di mana pemain diberi peluang untuk memilih salah satu Tanda PayDirt untuk mendedahkan salah satu daripada 3 ciri yang ada yang mereka telah menang dan jumlah permainan percuma yang akan mereka terima. Pilihan ciri pertama adalah Gold Rush! Ciri. Jika anda memperolehi ciri ini, anda akan dianugerahkan dengan 12 putaran bebas, di mana kumpulan Gold Nuggets boleh muncul di mana-mana pada reels dan bukan hanya pada gulungan 2 dan 4 seperti dalam permainan asas. Mendapatkan 3 atau lebih Tanda PayDirt tambahan akan mencetuskan 12 lagi putaran bebas.

Ciri kedua ialah Demam Emas! Acara apabila dicetuskan, ciri ini mengagumkan 5 putaran bebas dan termasuk kekili keemasan keemasan, di mana seluruh gulung diisi dengan Golden Nuggets semasa mod putar bebas. Acara ini boleh diulang semula. Terakhir, Strike it Lucky! bonus mendedahkan 5 Tambang Emas. Pilih Tambang untuk mendedahkan simbol Bonus. Pilihan tambahan mungkin disediakan dengan setiap Mine yang mendedahkan simbol Bonus tambahan. Anda akan dianugerahkan dengan 10 pusingan percuma di mana simbol Bonus yang diturunkan diganti dengan Gold Nugget, yang mempunyai perasaan yang sama seperti ciri-ciri liar yang paling beralih. Mana-mana retrigger akan menambah 10 lagi putaran bebas.

Keputusan 

PayDirt telah menjadi permainan mesin slot kegemaran untuk ramai pemain baru, terutamanya untuk perubahan dalam peluang pembayaran dan fungsi putaran bebas. Jika anda suka perlombongan emas, itu hanya icing pada kek.