Tornado Farm Escape Slots Di Live22

Tornado Farm Escape adalah permainan yang menyeronokkan untuk pencinta haiwan ladang di mana-mana, dengan 5 gulungan dan 20 paylines. Ia tidak menawarkan banyak dari segi pelbagai ciri bonus mesin slot, tetapi ia mempunyai ciri liar tambahan serta tema unik yang merupakan sekumpulan keseronokan. Ingin mengetahui lebih lanjut? Baca di bawah.

Grafik Dan Animasi

Dari segi penampilan, Tornado Farm Escape adalah permainan yang sangat sesuai untuk grafik dan persembahannya. Sepuluh tanda-tanda dari Tornado Farm Escape Wild adalah semua barang-barang yang mengelilingi ribut, termasuk bangku, kasut Wellington, radio, kerusi, koper, ayam, kambing, babi, kuda dan lembu.Animasi permainan tema ini disyorkan oleh gambling online Malaysia hampir tidak wujud, tetapi permainan berjalan lancar dan berfungsi dengan baik dengan 20 garis payung hibrida. Permainan keseluruhan sangat lancar.

Permainan 

Tornado Farm Escape adalah 5 reels, 3 baris, 20 slot slot video slot, termasuk pengganda, simbol liar dan bonus. Saya fikir gabungan ini adalah pilihan yang baik untuk permainan, ia terpakai untuk pelaksanaan permainan. Tornado Farm Escape melambangkan bahawa simbol pembayaran adalah berpatutan dan mencetuskan spin bebas, dan kemenangan anda boleh tiga kali ganda.

Ciri Tornado

Ciri ini dicetuskan dengan mendarat simbol awan panas pada reel satu dan simbol awan sejuk pada reel lima. Tornado kini mencecah gulungan anda dan akan mengambil simbol di tengah. Dengan setiap respin berikutnya, sebarang simbol liar atau sepadan akan diambil dan hadiah diberikan. Putaran akan berterusan selagi terdapat sekurang-kurangnya satu simbol liar atau padanan untuk dikumpulkan; apabila tidak ada, pusingan berakhir. Apabila anda mengambil lebih banyak dua simbol tersebut, nilai hadiah untuk mereka meningkat.

Ciri-ciri Storm

Ini adalah ciri rawak dan ia melibatkan badai mini yang muncul dari satu sisi gulungan semasa berputar. Ia akan bergerak melintasi skrin, berubah menjadi liar semua simbol ia kenalan sehingga hilang dari gulungan. Malaysia online betting memperkenalkan live22 dengan Tornado Farm Escape Slots ,biarkan semua orang menikmati keseronokan ini. Live22 juga mempunyai kasino dalam talian, permainan video dan permainan meja.